Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template Joomla 3.0 free theme.

Реч директора

     

     Од почетка рада наше институције је прошло 52 године. Те године су биле испуњене ентузијазмом, напорним радом, борбом за едукацију квалитетних инжењера, обезбеђивањем финансијске подршке за развијање нових програма сходно захтевима данашњице и побољшавања услова за спровођење наставе, усавршавањем наставног кадра. Данас са поносом можемо рећи да смо школа која представља спој традиције и модерне технике.

        Из ове школе су изашле многобројне генерације инжењера које су радиле и данас раде широм простора старе Југославије и управо су они наши најбољи амбасадори. Данас, када је иза нас такав успех, пред нама је и велика обавеза да одржимо постигнут квалитет и будемо још бољи. Стога непрекидно радимо на унапређивању наставног процеса, подизању опремљености лабораторија, међународној сарадњи, усавршавању наставног кадра и побољшању студентског стандарда. Наставне планови и програме на основним и специјалистичким студијама, на свим студијским програмима, смо мењали и прилагођавали потребама тржишта, трудећи се да омогуће ефикасније и ефективније студирање. Поносни смо и на чињеницу да пред наше студенте излазе и наставници са дугогодишњим искуством у пракси, чији су резултати рада уткани у привреду Србије.

      Такође, увек смо остваривали добру сарадњу са високообразовним институцијама широм Србије и иностранства. То је омогућило објављивање великог броја радова у научним и стручним часописима и обезбедило референтност наше школе, као и размену искустава.

      Студенти су укључени у све наше активности и они су у центру образовног процеса. Како би они током студија могли видети све оно што се учи, организују се студијске посете разним компанијама и високошколским институцијама, студенти активно учествују на научним и стручним конференцијама, као и на студентским конференцијама. Како бринемо и о студентском стандарду ван наставе, наша сарадња са Ученичко-студентским домом у Трстенику је изузетна.

      И на крају, морам рећи, да ће ова школа увек бити место размене знања, добре радне атмосфере и да ће сви они који студирају код нас, захваљујући знању које понесу по завршетку студија, свакако остварити део својих младалачких снова. Лично, веома сам поносан што се налазим на челу једне овакве институције и што сам део оваквог колектива.

 

                                                                                                                                                                                                                                              Директор школе,         

 др Марина Карић

Почетак | Школа | Реч директора